Més hoquei

Trabal deixa el seu lloc sota els pals i es retira

Hoquei sobre patins. El porter osonenc ho ha anunciat en les xarxes socials uns dies abans de complir els 40 anys i després de més de 35 de carrera esportiva

Després de més de 35 anys de posar-se per primera vegada els patins i a punt de complir els 40, el porter Guillem Trabal ha decidit posar fi a la seva llarga i fructífera carrera esportiva sota els pals. El jugador, nascut a les Masies de Voltregà l’any 1979, ho ha fet públic a traves d’un comunicat en les xarxes socials. L’osonencs va jugar en el Voltregà, el Lleida, el Reus Deportiu, el Benfica portuguès i en el Valdagno italià, on ha militat aquesta última temporada.

Guillem Trabal s’ha caracteritzat per destacar en l’àmbit esportiu, però també en l’acadèmic. En el seu palmarès esportiu destaquen els cinc títols mundials (2001, 2005, 2007, 2009 i 2011) i els cinc europeus (2000, 2002, 2004, 2008 i 2010) aconseguits amb la selecció espanyola, mentre que a nivell de clubs va guanyar dues vegades la lliga europea amb dos clubs diferents, el Reus (2009) i el Benfica (2016), i diverses lligues i copes en la competició estatal i en al portuguesa. Durant la seva trajectòria esportiva no ha deixat d’estudiar i té un doctorat, tres llicenciatures, dues diplomatures, un post grau i un màsters.

En el seu esport, l’hoquei sobre patins Guillem Trabal ha destacat per la seva gran qualitat sota els pals, defensant la seva porteria i evitant gols però, també ha demostrat ser un gran estudiós d’aquest esport i de la posició de porter en particular. Ha escrit un llibre sobre el porter d’hoquei sobre patins, i ha participat en nombroses sessions de tecnificació i formació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)