OK Lliga

El Citylift Girona fitxa Aniol Mangas provinent del Vic

Hoquei sobre patins. Han retornat al conjunt gironí després de dues temporades en altres equips Josep Hernández, que ve del SHUM, i David Carles, que ha jugat en el Palafrugell

El Citylift Girona ha anunciat tres fitxatges de cara a la propera temporada, Aniol Mangas que ve del Vic, i Josep Hernández i David Carles que tornen al conjunt gironí després d’haver-hi jugat fa dues temporades. Aniol Mangas te 26 anys i en aquesta temporada passada ha estat una peça important en el Vic i ha marcat 10 gols. Va començar a jugar en el CH Olot, i després ha passat pel Mataró, l’Alcoi, el Manlleu i en la darrera campanya en el Vic.

Josep Hernández i David Carles tornen a l’equip on ja van militar fa dues temporades. Josep Hernández, de 23 anys, va marxar a jugar a França i en aquesta darrera temporada ha jugat en el SHUM de l’OK Lliga Plata on ha marcat 22 gols. David Carles, de 26 anys, ha jugat les dues darreres campanyes en el Corredor Mató Palafrugell, la primera a la màxima categoria i aquesta segona a l’OK Lliga Plata en que ha marcat 10 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)