Mundial

Exercici d’adaptació

Hoquei sobre patins. Espanya sap gestionar la defensa rival en zona tot i entravessar-se-li d’entrada i jugarà avui la semifinal prevista contra Portugal

ESPANYA 4 COLÒMBIA 0

ESPANYA:Pons, Duch, Alonso, Pujadas i Gabarró -equip inicial-; Ramírez, Pujalte, Llenas i Marimon.COLÒMBIA:Giraldo, Gutiérrez, De la Roche, Castaño i Marín -equip inicial-; Calle, Ocampo i Vera.GOLS:1-0 (17’) Llenas, de falta directa. 2-0 (22’) Pujadas. 3-0 (25’) Pujalte. 4-0 (49’) Marimon.ÀRBITRES:F. Frontte (ITA) i S. Insua (ARG). Blava a Gutiérrez.FALTES:6 d’Espanya i 1 de Colòmbia.

Els catalans de la selecció espanyola júnior sub-19 van superar la defensa en zona colombiana i jugaran avui la semifinal del mundial contra Portugal tal com era de preveure. Els portuguesos, per la seva banda, van derrotar Suïssa per 1-7 en l’últim partit de la jornada.

A l’equip de Sergi Macià li va costar obrir la llauna perquè primer el rombe i després el quadre de Colòmbia se li van entravessar tot i les ocasions a boca de canó de Pujadas. Una blava infantil del visitant Gutiérrez fruit de la impotència, però, va permetre al blaugrana Oriol Llenas fer amb mestria l’1-0 de falta directa. Els àrbitres es van empassar el xiulet quan un jugador de la selecció espanyola va cometre una falta que hauria d’haver estat sancionada amb blava. Molestos, els colombians van badar al darrere i Pujadas, molt viu, va penalitzar l’error (2-0). El 3-0 marcat per Pujalte quan només s’havien jugat 43 segons del segon període va acabar de desinflar les il·lusions del conjunt cafeter, que va generar perill en comptades ocasions. Els colombians no van sortir de la cova –una falta en tot el partit– ni amb el 3-0 i van perseverar en la zona satisfets d’evitar una major golejada després de veure que a Xile dilluns n’hi van caure nou.

L’Argentina, per la seva banda, va decidir amb bon criteri no humiliar els Estats Units (12-0) i jugarà contra la sempre ferma Itàlia. Els transalpins van replicar amb contundència el gol inicial de la figura dels xilens Joaquín Fernández i van tenir més ofici durant tot el partit, malgrat que Xile sempre va competir (3-5).

Quarts de final
Argentina - EUA 12-0
Xile - Itàlia 3-5
Espanya - Colòmbia 4-0
Suïssa - Portugal 1-7
Semifinals. Avui
Espanya - Portugal 19.30 h
Argentina - Itàlia 22 h
3r i 4t. Divendres (19.30 h)
Final. Divendres (22 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)