Mundial

Roc Pujadas situa Espanya en la final

Hoquei sobre patins. Un gol del jugador del Manlleu classifica Espanya per al duel decisiu del mundial sub-19

ESPANYA 3 PORTUGAL 2

ESPANYA:Pérez, Duch, Alonso, Pujadas i Gabarró -equip injicial-; Pujalte, Ramírez, Llenas i Gabarró.PORTUGAL:Edo, Barata, Pato, Pereira i Abreu -equip inicial-; Severino, Gonçalves i Santos.GOLS:0-1 (6’) Pereira. 1-1 (22’) Pujadas. 1-2 (32’) Abreu, de falta directa. 2-2 (33’) Ramírez. 3-2 (48’) Pujadas.ÀRBITRES:X. Bleuzen (FRA) i F. Fronte (ITA). Blava a Pereira.FALTES:14 d’Espanya i 13 de Portugal.

Un gol de l’habilidós jugador del Manlleu Roc Pujadas quan només faltava 1:28 per al final i Espanya tenia amb catorze faltes l’amenaça imminent de la directa, va evitar la pròrroga davant la perillosa Portugal (3-2) i va classificar l’equip de Sergi Macià per a la final del mundial sub-19. Espanya va anar dos cops per sota (0-1 i 1-2), malgrat que va ser molt superior en el primer temps (1-1). Les forces s’havien anivellat en el segon quan l’osonenc va fer el seu segon gol i va sentenciar. Els catalans de la selecció espanyola jugaran la final demà (22 h) contra l’Argentina, que va batre Itàlia per 2-0.

Els pals van evitar un avantatge sòlid en el primer temps. Els jugadors de Macià van estavellar cinc vegades la bola als pals de la porteria del jugador del Barça Xano Edo, que va tenir una feinada davant l’allau de joc interior local. Gabarró, tres vegades, i Pujadas, en dues ocasions, van estar a punt de marcar. En canvi, Portugal va necessitar nomes un contraatac per fer el 0-1 en una bona acció en què el balanç defensiu local no va ser bo, tot just després que Pujadas enviés la bola al pal. Finalment, la perseverança dels de Sergi Macià els va permetre empatar en una gran acció interior de Pujadas, que va tornar a demostrar la seva serenitat i va enganyar Edo. Espanya va acabar amb nou faltes el primer temps i Portugal en va acumular set.

Pereira va veure una blava i Llenas no va poder batre el seu company d’equip Edo en la directa. Els àrbitres la van fer repetir i Pujadas tampoc no va reeixir. Malgrat estar en superioritat, Espanya va cometre la desena falta i Abreu, malabarista, va clavar l’1-2 en una directa magistral. Portugal va resistir amb nou faltes la inferioritat i es va permetre el luxe de marcar.

L’equip de Macià va reaccionar amb un gol de Ramírez, que va trobar la xarxa després d’una bona combinació. Llenas va llançar una directa en la desena de Portugal, però Edo li va endevinar la intenció. L’equip portuguès agafava cada cop més confiances. A més, Espanya va fer la catorzena falta a 6:34 del final i amb Abreu en pista la situació era bastant delicada. Però Pujadas va entrar de nou fins a la cuina amb una gran determinació i va resoldre el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)