Mundial

Un debut molt plàcid

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola femenina, amb tres gols de la jove Aina Florenza, inicia la defensa del títol mundial amb una golejada contra Suïssa

ESPANYA 9 SUÏSSA 0

ESPANYA:Vicente, Busquets, Puigdueta, Casarramona i Piquero –equip inicial–; Florenza, Díez, Sanjurjo, Lolo i Bernadas.SUÏSSA:Moser, Böhler, Daniela Senn, Schuler i Pluss –equip inicial–; Tanja Senn, Wachs, Moor, Scheer i Marfurt.GOLS:1-0 (6’) Puigdueta. 2-0 (6’) Puigdueta. 3-0 (11’) Lolo. 4-0 (11’) Díez. 5-0 (19’) Florenza. 6-0 (37’) Piquero. 7-0 (40’) Florenza. 8-0 (41’) Florenza. 9-0 (48’) Díez.ÀRBITRES:C. Fernández i S. Insua. Van mostrar targeta blava a Daniela Senn.FALTES:6 d’Espanya i 1 de Suïssa.

La selecció espanyola femenina va iniciar la defensa del títol mundial aconseguit fa dos anys a la Xina amb una victòria molt plàcida per 9-0 contra Suïssa. El combinat estatal, amb presència de set jugadores catalanes, va dominar el partit des de l’inici i en el minut 6 ja tenia un 2-0 a favor, amb dos gols de Laura Puigdueta en un marge de set segons. En el minut 11, i amb vint-i-vuit segons de diferència, van marcar l’asturiana Sara González Lolo i Maria Díez, i el partit va quedat sentenciat. Al descans s’hi va arribar amb el 5-0 marcat per la jove Aina Florenza.

En la segona part Suïssa, entrenada pel català Marc Oller, va intentar defensar-se millor i va evitar encaixar gols. Quan l’asturiana Marta González Piquero va fer el 6-0, a tretze minuts del final, els gols van tornar a arribar. Aina Florenza en va fer dos més i va ser la màxima golejadora amb tres, i Maria Díez va completar la golejada.