Mundial

Les noies d’Espanya passen a les semifinals

Hoquei en línia. Els nois cauen derrotats en els quarts pel Canada

La selecció espanyola femenina es va classificar per a la semifinal després derrotar Finlàndia per 3-1 en els quarts. El seu rival per una plaça en la final seran els Estats Units, que es van desfer de França per 3-0. La selecció estatal masculina va perdre en els quarts contra el Canada per 0-3 i no podrà lluitar per les medalles.

La selecció espanyola femenina va controlar el partit dels quarts de final contra Finlàndia de bon començament. Marlen Beltran va marcar en la primera meitat i amb el curt 1-0 es va arribar al descans. En la segona part la mateixa Marlen Beltran i Elena Ramos van posar el 3-0 en el marcador. Finlàndia va fer el seu gol en l’últim minut i mai va inquietar per la classificació. L’altre semifinal la disputaran Itàlia, que va superar en els shoot out el Canada desprès de l’empat al final del temps reglamentari (2-2 i 1-0), i la República Txeca, que va golejar el Japó (8-0).

L’equip estatal no va poder inquietar el Canada i va perdre per 0-3. Els canadencs van arribar amb un 0-2 al descans, i al començament de la segona meitat van ampliar el marcador. La selecció estatal haurà de lluitar per acabar en la cinquena posició.