Mundial

Girão és l’heroi de Portugal

Hoquei sobre patins. El porter és la peça clau per derrotar l’Argentina en els penals de la final i trencar una sequera de títols mundials portuguesa que perdurava des de l’any 2003

ARGENTINA 0 (1) PORTUGAL 0 (2)

ARGENTINA:Girmalt, Nicolia, Ordóñez, Platero i R. Garcia –inicial–; Pascual, Álvarez, Páez, Romero i Acevedo.PORTUGAL:Girão, Costa, João Rodrigues, Nunes i H. Magalhães –inicial–, Pinto, Vieira, Alves i F. Magalhães.TANDA DE PENALS:Nicolia (1-0), Alves (1-1) Nunes (1-2).ÀRBITRES:O. Valverde i S. Mayor. Targeta blava a Ordóñez.

El porter Ángelo Girão va ser la peça clau del títol mundial que Portugal va guanyar en els World Roller Games de Barcelona i que no conqueria des de l’any 2003, fa setze anys. El partit i la pròrroga contra l’Argentina van finalitzar sense gols i els penals van decidir. L’enfrontament va ser molt disputat, els argentins van disposar de més ocasions de perill però no van poder superar la defensa portuguesa ni el seu porter. En el temps reglamentari, Ángelo Girão ja va aturar tres penals i dues faltes directes als argentins i va mantenir la seva porteria a zero.

En els penals, el porter portuguès va encaixar el primer gol en el xut de Carlos Nicolia. Gonçalo Alves i Hélder Nunes van marcar i Ángelo Girão va aturar tres penals més i amb la darrera aturada en el cinquè penal va donar el títol mundial a Portugal.

En la competició Intercontinental, l’antic mundial B, Andorra va perdre la final contra Moçambic per un ajustat 3-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)