OK Lliga

Cares noves i aire fresc

Hoquei sobre patins. Susanna Selva substitueix Joan Tané i serà la presidenta del Club Hoquei Palafrugell en el retorn a l’OK Lliga

El CH Palafrugell afrontarà el seu retorn a l’OK Lliga amb directiva nova i amb un canvi en la direcció esportiva per primera vegada en 15 temporades. Després de molts anys a l’entitat, Joan Tané va deixar el càrrec perquè l’ocupés Susanna Selva, que serà acompanyada per Àngel Espada, Marta León, Olga Ridao, Manel Baguer, Josep Frigola, Joan Oller i Miquel Casagran. “M’agrada que hi hagi una dona a la presidència. És un projecte nou i hi ha feina, però en tenim ganes”, declara Selva. En l’apartat tècnic, Xevi Garcia ha estat substituït per Miquel Calero i David Bosch en la coordinació de la base. Garcia ho compaginava amb les tasques de tècnic de formació i del primer equip, amb el qual ha estat des de la segona catalana fins a l’OK Lliga. “Coneixen el club i saben transmetre els seus coneixements. Ara cadascú podrà dedicar esforços a la seva tasca”, diu Garcia. El tècnic es va mostrar satisfet amb la planificació de plantilla feta per “no repetir els errors de fa dos anys”, quan no van mantenir-se. Els fitxatges són Marc Figa i Sergi Canet (Tordera) i Joel Palacín, exjugador del GEiEG. Sergi Pla, Guillem Ribot i David Carles no continuen.

Borrell, or en el mundial C

El jugador del club Tim Borrell van Campen va ser proclamat campió en el mundial C dels World Roller Games amb la selecció d’Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)