OK Lliga

“Amb la millor feina del món, l’estiu es fa llarg”

Hoquei sobre patins. Edu Castro, el tècnic del Barça per tercer curs seguit, diu que l’objectiu és aixecar els cinc títols de la temporada

“Intentarem guanyar-ho tot i ser competitius.” Aquesta és la declaració d’intencions del tècnic del Barça, Edu Castro, que afronta engrescat la seva tercera temporada. L’entrenador es va mostrar “alegre” per “tornar a la millor feina del món” i va subratllar que el play-off de l’OK Lliga que es recupera aquest curs aportarà “més partits d’alt nivell i emoció”. Els jugadors van fer dimecres proves mèdiques i s’entrenaran al Palau fins avui. Diumenge marxen a Encamp (Andorra) per fer una estada fins al divendres 16. El primer compromís serà el 23 d’agost a casa contra el Citylift Girona en la lliga catalana. “Hem de preparar-nos de la millor manera per poder guanyar els títols”, va dir, per la seva banda, el golejador Pablo Álvarez, satisfet per l’arribada d’un “excel·lent jugador” com el portuguès Hélder Nunes. L’altra novetat és Panadero, operat de l’espatlla esquerra i que ja té l’alta mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)