Més hoquei

El Caldes i el Girona completen les semifinals de la lliga catalana

Hoquei sobre patins. Els vallesans dominen el Voltregà i guanyen per 3-0, mentre que els gironins s’imposen al Lleida Llista en les faltes directes (1-2) després del 2-2 del final de l’últim quart de final

El Recam Làser Caldes i el Girona completen les semifinals de la lliga catalana, que es jugaran divendres. Ahir ja es van classificar el Reus Miró i el Barça. Els vallesans derroten per 3-0 el Voltregà Stern Motor, mentre que el Girona supera al Lleida Llista en les faltes directes (1-2) després de l’empat a dos gols del temps reglamentari.

El Caldes controla més el partit i després de desaprofitar una falta directa s’avançar en el minut disset. Abans del descans el Voltregà disposa d’un penal per empatar però no el transforma. En la segona meitat els dos equips tenen ocasions però fins a vuit minuts del final no es torna a moure el marcador amb el segon gol dels vallesans. Els osonencs intenten reduir les diferència però a vint segons per acabar el partit arriba el 3-0 definitiu.

El Lleida s’avança en el minut quatre de partit i controla el joc però en un contraatac el Girona empata. Els lleidatans dominen més i disposen d’una falta directa que no transformen. Al descans s’arriba amb un 2-1 pel Lleida. En Girona empata en els primers minuts de la segona meitat i a partir d’aquí els dos equips busquen la victòria i tenen ocasions però s’arriba al final del partit amb l’empat, 2-2. En les faltes directes els porters estan força encertats i decideix Humberto Mendes pels gironins en la novena falta directa.