Més hoquei

El Caldes i el Barça jugaran la final de la lliga catalana

Hoquei sobre patins. Els vallesans superen el Girona en les faltes directes (2-2 i 3-2), i els blaugrana derroten el Reus per 0-2. El títol es decidirà diumenge (20 h, Esport 3)

CALDES 2 (3) GIRONA 2 (2)

RECÀM LÀSER CALDES:Camps, Rovira, Giménez, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –inicial–, Ricart, Rosa, Blanqué, Roger Acsensi i Beltran.GIRONA CH:Llaverola, Hernández, Gurri, Méndes i Oriol Garcia –inicial–; Mangas, Palacín, Pujol, David Carles i Coll.GOLS:1-0 (30’) Ricart. 1-1 (40’) David Carles. 2-1 (46’) Rosa. 2-2 (48’) Rovira, en pròpia porta. Faltes directes: Rossa 1-0, Méndes 1-1, Pujol 1-2, Cristian Rodríguez 2-2, Rovira 3-2.ÀRBITRES:I. González i D. Pico.

REUS 0 BARÇA 2

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Julià, Àlex Rodríguez i Carballeira –inicial–; Salvat, Rafael, Del Rio, Nájera i Xavi Fernández.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Pascual, Panadero i Álvarez inicial–; Roca, Alabart, Joao Rodrigues, Nunes i Edo.GOLS:0-1 (15’) Nunes. 0-2 (31’) Nunes, de penal.ÀRBITRES:J. Garcia i D. Calonge. Blava a Bargalló.

El Recam Làser Caldes i el Barça jugaran la final de la lliga catalana després de superar el Girona i el Reus Deportiu Miró en les semifinals que es van disputar ahir a Vic. Els vallesans van superar els gironins en les faltes directes per 3-2 després d’empatar a dos gols en el temps reglamentari, mentre que els blaugrana van derrotar els roig-i-negres per 0-2. Serà la primera final de la lliga catalana del Caldes, mentre que el Barça defensarà el títol que va aconseguir la temporada passada. El títol es decidirà diumenge a les vuit del vespre a Vic (Esport 3).

El Caldes i el Girona van intentar controlar el partit i, tot i que els gironins van enviar una bola al pal i van disposar d’un penal en el minut 15, es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial. En la segona meitat el Caldes es va avançar en dues ocasions, i en les dues els gironins van empatar i es va arribar al final del partit amb un 2-2. En les faltes directes el Girona es va avançar (1-2), però els jugadors del Caldes van estar més encertats i en el novè llançament Xavi Rovira, que es va fer el gol de l’empat a dos minuts del final en pròpia porta, va anotar la seva falta directa i el porter Gerard Camps va aturar la següent i va classificar el Caldes per a la final.

El Barça va dominar més i el Reus va buscar els contraatacs, i va ser en una jugada ràpida que els blaugrana es van avançar. Els reusencs van disposar d’una falta directa per una targeta blava, però no van marcar i es va arribar al descans amb el 0-1. En la segona meitat els dos equips van tenir ocasions i va ser el Barça el que es va avançar de penal, el segon gol d’Hélder Nunes en la semifinal. En l’últim minut el Reus va desaprofitar una falta directa i el 0-2 es va mantenir. El porter del Barça Sergi Fernández va ser baixa d’última hora per un procés víric i el va substituir el jove Xano Edo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)