Més hoquei

El Reus Miró la fa grossa

Hoquei sobre patins. L’equip de Garcia imposa el model de partit que més li convé amb pulcritud defensiva i bona selecció d’atac i obté la tercera supercopa contra un Barça precipitat

REUS miró 3 BARÇA 2

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Rodríguez -equip inicial-; Del Río, Tiago Rafael i Nájera.BARÇA:Jugador, Pascual, Álvarez, Panadero i Alabart -equip inicial-; Hélder Nunes, Roca i Rodrigues.GOLS:1-0 (20’) Julià. 1-1 (41’) Rodrigues. 1-2 (42’) Hélder Nunes, de falta directa. 2-2 (43’) Rodríguez, 3-2 (46’) Salvat.ÀRBITRES:Ribó i Sánchez. Blava a Panadero (40’) i Julià (42’)..FALTES:10 del Reus i 11 del Barça.

El Reus Miró va derrotar ahir a les Comes el Barça en el clàssic de l’hoquei sobre patins català (3-2) i va aixecar la seva tercera supercopa, un títol que no guanyava des del 2006. Els gols del conjunt de Jordi Garcia els van fer Marc Julià, Àlex Rodríguez i Joan Salvat. Els del Barça els van marcar Joâo Rodrigues i Hélder Nunes, de falta directa. El Reus, imposant el ritme que li convenia i amb una gran defensa, es va avançar en el primer temps. El Barça va remuntar en el tram final del partit (1-2) però l’equip del Baix Camp va demostrar la seva concentració i determinació i es va endur el partit. És el segon títol de Garcia com a tècnic després d’haver guanyat la lliga catalana fa dues temporades

Àlex Rodríguez, molt ben marcat d’entrada per Panadero, va donar el primer avís del Reus tot just en el primer minut rematant al segon pal en un tres contra dos molt ben portat. El Barça va sortir agressiu i va fer perill en el llançament exterior, tot i que li va faltar fluïdesa i clarividència en la circulació per trobar el segon pal. El Reus va dominar el ritme del partit a partir de la defensa i va esgotar sovint les possessions tant com va poder per evitar que el partit es trenqués, conscient de la seva inferior rotació, tot i que l’aportació del jove Pablo del Río en el primer temps va ser prou notable i va generar perill. Julià, amb un tret exterior per l’escaire , va rubricar la bona organització roig-i-negra (1-0).

El mateix Julià, ja en el segon temps, va estar a punt de fer el segon quan va aixecar i picar la bola i la va estavellar al travesser de la porteria del Barça. La blava a Panadero (40’) va ennegrir encara més el futur del desdibuixat Barça en el partit. Marc Julià, però, va enviar la falta directa al pal. El partit es va capgirar com un mitjó. El Reus va cometre un error en la superioritat i el Barça el va penalitzar amb un gol en el contraatac, també per l’escaire de Rodrigues (1-1). A més, Julià va rebre una blava en una acció molt discutida. Hélder Nunes no va perdonar en la directa (1-2). Àlex Rodríguez va replicar amb un gol estratosfèric aixecant i picant girant per darrere de la porteria (2-2). Tots dos equips tenien nou faltes fins que el Reus va fer la desena a 6:07 del final. Hélder Nunes s’hi va posar, però aquest cop Ballart va aturar el tret directe. El Reus es va avançar de nou quan Salvat va desviar un tret de Bancells i va fer embogir els seus aficionats (3-2) a 3:24 del final. Per acabar d’arrodonir el seu moment dolç, el Barça va cometre la desena falta. Àlex Rodríguez va llançar amb un tret directe la falta i la bola va ressonar a l’escaire. El Barça va jugar l’últim minut sense porter a la desesperada però el Reus va resistir.

Reus Deportiu 1984
FC Barcelona 2004
FC Barcelona 2005
Reus Deportiu 2006
FC Barcelona 2007
FC Barcelona 2008
CP Vic 2009
CP Vic 2010
FC Barcelona 2011
FC Barcelona 2012
FC Barcelona 2013
FC Barcelona 2014
FC Barcelona 2015
Liceo 2016
FC Barcelona 2017
Liceo 2018
Reus Deportiu 2019
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)