OK Lliga

Pau fa jugar el Barça

Hoquei sobre patins. El Girona comença bé però paga els plats trencats davant de l’excel·lència rival

BARÇA 8 GIRONA 2

BARÇA:Fernández, Panadero, Alabart, Hélder Nunes i Joâo –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Roca i Bargalló.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Mendes, Pujol i Gurri –equip inicial–; Hernández, Palacín, Garcia i Carles.GOLS:1-0 88’) Álvarez. 1-1 (12’) Pujol, de falta directa. 2-1 (14’) Álvarez, de penal. 3-1 (17’) Joâo. 4-1 (21’) Hélder Nunes. 5-1 (22’) Joâo. 6-1 (27’) Álvarez. 7-1 (33’) Pascual, de penal. 8-1 (39’) Alabart, de falta directa. 8-2 (45’) Humberto, de falta directa.ÀRBITRES:D. Villar i I. González, blava a Pascual (12’).FALTES:13 del Barça i 10 del Girona.

Mala peça al teler per a qualsevol equip visitar el Palau contra un Barça malferit que ha encaixat dues derrotes seguides. Malgrat que el Girona hi va arribar en qualitat de líder i va fer un molt bon i ordenat inici de partit amb Humberto –l’angoleny fins i tot va estar a punt de marcar (5’)–remenant les cireres, al davant va tenir un Barça abassegador que va recuperar la identitat i que es va reactivar liderat pel fins ara lesionat Pau Bargalló (5-1). Bona pressió, més paciència sense renunciar a la velocitat de la circulació i joc interior. El Barça es va agradar. Malgrat que Pujol, magistral, va igualar el gol inicial d’Álvarez desviant una penjada de Bargalló, l’allau de joc local els últims minuts del primer temps va ser inabastable per al conjunt que preparen Ramon Benito i Marc Comalat. Álvarez va marcar de penal arrossegant la bola (2-1), Joâo va aprofitar una gran assistència de Bargalló (3-1) i Hélder va engaltar cacau exterior (4-1). Ell mateix hi va tornar, Llaverola va rebutjar i Joâo, atent, va rematar (5-1). Una primera part pletòrica. La segona, com acostuma a passar en aquests casos, va ser més discreta. El Girona, per a més inri, es va fer el 6-1 quan Gurri va desviar un tret d’Álvarez. Pascual, que va fer dues jugades en què va marxar de tothom, va trobar l’escaire de penal i Alabart va aixecar i picar una directa (8-1). Humberto, amb un pèl de sort, va utilitzar el mateix mètode (8-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)