OK Lliga

Un derbi entre equips igualats en la zona alta

Hoquei sobre patins. El Corredor Mató Palafrugell i el Garatge Plana Girona estan empatats a punts en l’OK Lliga

El Corredor Mató Palafrugell i el Garatge Plana Girona disputen avui (20 h) un derbi de les comarques gironines molt anivellat. Els dos equips estan empatats a 6 punts després de dues victòries i una derrota, i ocupen posicions en la zona alta de la classificació de l’OK Lliga, el Girona és cinquè i el Palafrugell, sisè. Serà el segon derbi gironí per als empordanesos en quinze dies, ja que en la segona jornada també van jugar a casa contra el Lloret Vila Esportiva, al qual va guanyar per 3-1.

El Palafrugell haurà de recuperar la seva solidesa en defensa, ja que va ser golejat en l’última jornada en la seva visita a la pista del Liceo, el líder, cosa que el fa ser l’equip més golejat. El Girona s’ha mostrat fort a casa, on ha guanyat els dos partits que ha jugat contra rivals potents, però a fora no ha puntuat. El seu únic desplaçament fins ara, però, va ser a la pista del Barça, el campió, on va perdre clarament.

El Lloret Vila Esportiva afronta demà (12 h Esport 3) una complicada visita a la pista del Lleida Llista. Els lloretencs buscaran la seva primera victòria en una pista on ja van guanyar la temporada passada. Els lleidatans no han fet un bon inici de lliga, només han guanyat el Vic, el cuer, i venen de perdre a casa el partit ajornat contra l’Igualada per 6-8, després d’estar dominant per 6-4. El Lloret va sumar el primer punt en l’última jornada i té ganes de continuar puntuant i, si pot ser, aconseguir el primer triomf.

BUSCA LA VICTÒRIA

El Lloret Vila Esportiva visita la complicada pista del Lleida amb ganes de guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)