OK Lliga

Llevantada de l’Igualada

OK Lliga. El Lloret no pot frenar els contraatacs dels igualadins i torna a perdre

LLORET 2 IGUALADA 7

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Farré, Plaza, Àlex Grau i Lluís Grau –equip inicial–; Aguirre, Gómez, Noguero, Xavier Pérez i Muñoz.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Méndez –equip inicial–; Palau, Marimón, Yeste, Bars i Del Valle.GOLS:0-1 (12’) Tety Vives. 0-2 (13’) Méndez. 0-3 (14’) Bars. 0-4 (19’) Yeste. 0-5 (23’) Baliu. 1-5 (24’) Farré. 1-6 (25’) Méndez. 2-6 (27’) Aguirre. 2-7 (39’) Méndez.ÀRBITRES:A. Gómez i O. Pérez.FALTES:10 del Lloret i 6 de l’Igualada.

L’Igualada Rigat va ser molt superior al Lloret Vila Esportiva i el va derrotar sobretot gràcies a l’encert en els seus contraatacs. Els igualadins van sumar la seva cinquena victòria consecutiva i dormiran en la primera posició en solitari de l’OK Lliga, mentre que els lloretencs van tornar a perdre i no coneixen la victòria.

Tres gols en només dos minuts de l’Igualada en el primer quart d’hora de joc gairebé van sentenciar el partit. El Lloret creava ocasions però no definia davant la porteria del rival i els igualadins sortien ràpid i marcaven. Al descans s’hi va arribar amb un 1-6 per a l’Igualada. En aquesta primera meitat, el jugador de l’Igualada Roger Bars va rebre un cop de bola a la cara i el van portar a l’hospital.

En l’inici de la segona part es van apagar els llums del pavelló però la il·luminació es va recuperar al cap d’uns minuts. A la pista, l’Igualada va controlat el partit i va sumar una altra victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)