Lliga Europea

El Voltregà vol revalidar el títol en la nova lliga europea

Hoquei sobre patins. Comença dissabte amb vuit equips dividits en dos grups. El Palau, subcampió, i el Manlleu lluitaran per ser a la final a quatre

La dotzena edició de la lliga europea femenina canvia completament respecte a les darreres que s’han jugat i deixa les eliminatòries per passar a disputar-se en una fase de grups i manté la final a quatre, seguint el guió de la tradicional lliga europea masculina. Els vuit equips participants –quatre en cada grup– disputaran una lligueta d’anada i tornada i els dos primers de cada grup passaran directament a la final a quatre. Respecte a les darreres edicions, la lliga europea femenina ha perdut equips participants –en la darrera van ser catorze i en l’anterior quinze–, i països representats, ja que no hi ha cap equip alemany, suís ni italià com en les dues últimes edicions. Hi seran presents quatre equips de l’OK Lliga espanyola –tres de catalans i un d’asturià–, un de portuguès i tres de francesos.

El Voltregà Stern Motor va ser el campió en la darrera edició i va arribar a la xifra de sis títols desempatant amb el Gijón, amb el qual compartia cinc entorxats. L’equip de Sant Hipòlit vol revalidar el títol, però com la resta de participants s’haurà d’adaptar a la nova competició. L’any passat va ser campió jugant sis partits i el que guanyi aquesta edició n’haurà de disputar vuit. També lluitarà per arribar a la final a quatre i lluitar pel títol el Generali Palau, actual subcampió, que ha jugat dues finals a quatre, i el Manlleu Magic Studio, semifinalista en l’última edició, subcampió l’any 2016 i que ha arribat quatre cops a la final a quatre.

El grup A començarà dissabte amb el derbi osonenc entre el Voltregà i el Manlleu (18 h), i el partit entre el Noisy-Le-Grand francès i el Benfica portuguès, campió l’any 2015 (18.30 h). En el grup B el Palau s’estrenarà a casa contra el Gijón (20 h), mentre que l’altre partit enfrontarà dos conjunts francesos, el Coutras i el conjunt occità del Merinhac (18 h).

ELS PARTICIPANTS
Grup A
Voltregà Stern Motor
Manlleu Magic Studio
SL Benfica (POR)
CS Noisy-Le-Grand (FRA)
Grup B
Generali Palau
Gijón Telecable (ESP)
US Coutras (FRA)
SA Merinhac (FRA)
LA FASE DE GRUPS
Primera jornada (26-10-2019)
Grup A: Voltregà-Manlleu i Noisy-Le-Grand - Benfica
Grup B: Palau-Gijón i Coutras-Merinhac
Segona jornada (23-11-2019)
Grup A: Manlleu - Noisy-Le-Grand i Benfica-Voltregà
Grup B: Gijón-Coutras i Merinhac-Palau
Tercera jornada (7-12-2019)
Grup A: Voltregà - Noisy-Le-Grand i Manlleu-Benfica
Grup B: Palau-Coutras i Gijón-Merinhac
Quarta jornada (25-1-2020)
Grup A: Noisy-Le-Grand - Voltregà i Benfica-Manlleu
Grup B: Coutras-Palau i Merinhac-Gijón
Cinquena jornada (8-2-2020)
Grup A: Manlleu-Voltregà i Benfica - Noisy-Le-Grand
Grup B: Gijón-Palau i Merinhac-Coutras
Sisena jornada (29-2-2020)
Grup A: Noisy-Le-Grand - Manlleu i Voltregà-Benfica
Grup B: Coutras-Gijón i Palau-Merinhac
LA FINAL A QUATRE
(4 i 5 d’abril del 2020)
Semifinals
Primer grup A - segon grup B
Primer grup B - segon grup A
Final
Els dos guanyadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)