OK Lliga

El Liceo es jugarà el lideratge a les Comes

Hoquei sobre patins. Suma el 5/5 tot i la resistència del Lleida i s’enfrontarà dissabte amb l’altre equip de l’OK Lliga que ho ha guanyat tot

LICEO 2 LLEIDA 1

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bridge, Oruste Torres i Platero -equip inicial-; Roberto di Benedetto, Bruno di Benedetto, Marc Grau i Ciocale.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Gefflot -equip inicial-; Giuliani, Joseph i Palazón.GOLS:1-0 (7’) Bridge. 2-0 (7’) Bridge.2-1 (49’) Giuliani.ÀRBITRES:S. Mayor i Í. López. Blava a Oruste, Marc Grau i Andreu Tomàs.FALTES:3 del Liceo i 7 del Lleida.

El Liceo va derrotar el Lleida Llista (2-1) amb penes i treballs i va obtenir el seu cinquè triomf en un duel en què els d’Albert Folguera van plantar cara i van estar a punt de sumar. Bridge va avançar els locals amb dos gols seguits separats per 17 segons, però Giuliani, rematant un rebuig de Grau a un tret de Tomàs, va fer el 2-1 quan faltaven 57 segons. El Lleida, a més, va desaprofitar un penal –Tomàs (31’)– i una directa llançada per Giuliani a 1:28 del final. El Liceo es jugarà el lideratge dissabte (20.45 h) a les Comes contra l’Igualada. El jugador igualadí Roger Bars, que dimarts va rebre l’impacte de la bola a Lloret, va passar la nit a l’hospital de Blanes i té la mandíbula fracturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)