OK Lliga

Incendi en un minut

Hoquei sobre patins. El Liceo aferma el lideratge de l’OK Lliga però l’Igualada surt reforçat pel mètode i el treball

IGUALADA 3 LICEO 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Vives i Méndez -equip inicial-; Palau, Yeste i Marimon.DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bruno di Benedetto, Oruste, Torres i Platero -equip inicial-; Bridge, Roberto di Benedetto, Marc Grau i Ciocale.GOLS:0-1 (12’) Bridge. 1-1 (15’) Méndez. 2-1 (16’) Palau. 2-2 (32’) Torres. 2-3 (33’) Grau. 2-4 (33’) Oruste, de falta directa. 2-5 (48’) Torres, de falta directa. 3-5 (49’) Pla, de penal.ÀRBITRES:M. Díaz i A. López. Blava a Tety Vives (2), Baliu (2), Palau i Bruno di Benedetto.FALTES:13 de l’Igualada i 15 del Liceo.

El Deportivo Liceo va imposar ahir la seva llei a les Comes en un partit vibrant i també farcit de jugades polèmiques que el deixa com l’únic equip que encara no ha perdut en l’OK Lliga i el referma en el lideratge. Malgrat haver encaixat la primera derrota del curs, l’Igualada de Cesc Linares va plantar cara i surt reforçat tant per la seva proposta valent com pel desgast malgrat tenir una rotació clarament inferior per la lesió de Roger Bars,

Platero (5’) va avisar en una acció d’un contra un coronant una transició ràpida que Deitg va malbaratar en el marc d’un ritme frenètic per part de tots dos equips. El porter local, que va jugar un gran partit, també va rebutjar el tret directe de Torres en una directa provocada per una blava a Tety Vives. Una passada perfecta del lloretenc Marc Grau a Bridge va permetre els gallecs d’avançar-se (0-1). Bridge, que en les quatre primeres jornades no havia sucat i que va fer els dos gols dimecres passat al Lleida, va desviar amb subtilitat la bola (0-1). A propòsit d’estats de gràcia, el local Méndez va demostrar perquè és el pitxitxi de l’OK Lliga i va empatar el partit a boca de canó malgrat que semblava que la bola se li havia esmunyit. En l’atac següent, la reacció local es va fer encara més virulenta. Pla va fer una gran passada al segon pal i Marc Palau la va engaltar (2-1). Al darrere el Liceo feia perill perquè té jugadors de molta qualitat, però Deitg aguantava. Tety Vives va entrar com un obús al quadre del Liceo i va ser objecte de penal. Baliu, a 2:20 del descans, va xocar amb Grau en el tir directe.

El Liceo, més fresc, va incendiar el partit en un minut en el segon temps. Torres, hàbil aixecant i picant, va rendibilitzar una llacuna defensiva local (2-2). Catorze segons més tard, Marc Grau, probablement amb el patí, va fer el 2-3. En la jugada posterior, una blava rigorosa a Tety Vives va acabar amb el 2-4 perquè Oruste va saber enganyar Deitg en la directa. Torres, també de falta directa, va clavar el 2-5 quan el peix ja estava tot venut i Pla, de penal protestat amb ironia pel públic, va fer el 3-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)