OK Lliga

Goleja a ràfegues

Hoquei sobre patins. El Reus venç el Palafrugell amb un gran atac, però també marxa del partit uns minuts

reus 8 palafrugell 4

REUS DEPORTIU:Ballart, Giménez, Salvat, Balcells i Àlex Rodríguez –equip inicial–, Rafael, Del Río, Julià, Nájera i Hernández.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Pol Vives, Figa, Ramon i Canet –equip inicial–; Ferran Garcia, Marcel Martínez, Ruiz i Palacín.GOLS:1-0 (16’) Del Río. 2-0 (23’) Salvat. 3-0 (25’) Àlex Rodríguez. 4-0 (31’) Salvat. 5-0 (38’) Bancells. 5-1 (39’) Figa. 5-2 (40’) Pol Vives. 5-3 (41’) Figa. 5-4 (42’) Pol Vives. 6-4 (49’) Julià, de falta directa. 7-4 (49’) Salvat. 8-4 (50’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:J.A. Ribó i Q. Navales. Van mostrar targeta blava a Ramon.FALTES:11 del Reus i 10 del Palafrugell.

El Reus Deportiu va golejar el Corredor Miró Palafrugell en un partit on va mostrar el seu potencial en atac, però en què també va desaparèixer durant uns minuts del partit i els empordanesos es van apropar en el marcador i van tenir la possibilitat d’empatar.

Sense pressa i controlant el joc, el Reus va tenir ocasions aviat, tot i que l’1-0 no va arribar fins passat el quart d’hora de joc. El Palafrugell arribava a la porteria rival, però no estava encertat de cara a gol. A poc a poc, els roig-i-negres van trobar el camí del gol i van arribar al descans amb un avantatge de 3-0.

En l’inici de la segona meitat, el Reus es va distanciar fins al 5-0 i va semblar que tenia el partit sentenciat. El Palafrugell va reaccionar, va agafar els reusencs desconcertats i en quatre minuts va marcar quatre gols i va situar a marcador un inesperat 5-4. Els empordanesos van disposar d’una falta directa per empatar però no la van encertar. El Reus va tornar al partit, va marcar tres gols en els dos últims minuts i va aconseguir la victòria.