OK Lliga

El Barça visita un Palafrugell que està sorprenent tothom

Hoquei sobre patins. El Liceo, el líder, juga a la pista del Lloret en el retrobament dels germans Grau i l’Igualada rep el Taradell

El Barça visita un Palafrugell que està sorprenent tothom en aquest inici de l’OK Lliga. Els empordanesos, que van tornar a la màxima categoria, ocupen la sisena posició i intentaran plantar cara a l’actual campió. Ho tindran complicat perquè el porter Marcel Luzón es va lesionar a Reus i estarà un mes de baixa.

El líder de la competició, el Liceo, intentarà mantenir la seva ratxa de victòries a la pista del Lloret, un equip que ve de guanyar el seu primer partit del curs i buscarà la sorpresa. Serà el retrobament dels germans Grau, Àlex i Lluís, en el conjunt lloretenc, i Marc i Carles, en el gallec. L’Igualada, segon, rep un Taradell que no guanya des de la primera jornada. Els igualadins buscaran una nova victòria i mantenir-se en la zona més alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)