OK Lliga

El Girona aguanta i venç

OK Lliga. Els gironins estan sis dels darrers set minuts amb un home de menys, mantenen el Vic a ratlla i marquen el gol de la victòria

VIC 3 GIRONA 4

CP VIC:Burgaya, R. Font, Molas, Povedano i Urbano –inicial–, Oller, C. Sánchez, Le Berre, A. Font i Masoliver.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Pujol i Hernández –inicial–, Palacín, O. Garcia, Carles i Coll.GOLS:0-1 (13’) O. Garcia. 1-1 (25’) Le Berre. 1-2 (33’) Mangas. 2-2 (39’) R. Font. 3-2 (42’) C. Sánchez. 3-3 (43’) Pujol. 3-4 (47’) Pujol (f.d.).ÀRBITRES:S. Mayor i I. López. Targeta blava a R. Font, Povedano i O. Garcia i blava i vermella a Hernández.FALTES:5 del Vic i 5 del Girona.

El Garatge Plana Girona va guanyar a Vic en un partit complicat i en què va estar sis dels darrers set minuts amb un home de menys. La primera meitat va ser igualada i en la segona hi va haver alternatives. A set minuts del final i amb 3-3 en el marcador, Josep Hernández va veure la targeta blava i la vermella. Els gironins van saber fer el gol del triomf i van sumar els tres punts.