OK Lliga

Empat de prestigi

Hoquei sobre patins.Un gol de Laura Vall a 1:39 del final va atorgar el punt valuós i treballat a la pista del vigent campió d’Europa

VOLTREGÀ 2 GIRONA 2

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Bernadas, Tarrida, Barceló, Barcons i Arxé –equip inicial–; Burgaya, Bosch, Vistos i Anglada.GARATGE PLANA GIRONA:Díaz, Romaguera, Cañadó, Vall i Piqué –equip inicial–; Shuler, Castro, Paituví i Jiménez.GOLS:1-0 ()7’) Barcons. 1-1 (24’) Vall. 2-1 (29’) Tarrida. 2-2 (48’) Vall.ÀRBITRE:Albert Puig. Blava a Piqué, del Girona.FALTES:3 del Voltregà i 9 del Girona.COMENTARI:Un gol de Laura Vall a 1:39 del final del partit va permetre al Girona esgarrapar un empat valuós a la pista del Voltregà, equip de la part alta de l’OK Lliga i que és el vigent campió d’Europa. Les osonenques es van avançar aviat amb un gol de Barcons, però la golejador Vall va restablir la igualtat amb un gol quan només faltaven 29 segons per al descans. En els minuts inicials del primer temps, el Voltregà va fer el 2-1 mitjançat Tarrida, però el Girona va persistir amb intensitat, no va marxar del partit i va tenir el seu premi amb el 2-2 aconseguit per Vall, la màxima golejadora del conjunt que prepara Albert Bou amb sis gols en vuit jornades disputades. El Girona, que és el vuitè classificat, s’aferma en la part mitjana de la taula amb 10 punts i ben allunyat de la zona de descens.