Lliga Europea

Els tres equips catalans guanyen en la Lliga europea femenina

Hoquei sobre patins. El Manlleu supera el Benfica (4-1) i és el nou líder del grup A, i el Voltregà i el Palau golegen el Noisy Le Grand (15-0) i el Coutras (5-1) respectivament

Els tres equips catalans que disputen la Lliga europea femenina guanyen els seus partits en aquesta tercera jornada. El Manlleu Magic Studio supera per 4-1 en el partit més interessant del grup A, i amb aquesta victòria es situa líder, per davant de les portugueses. L’enfrontament és intens i les osonenques dominen i estan més encertades. Al descans domina per 3-0. Anna Casarramona fa dos gols, i Nara López i Maria Díez un cada una. En l’altre partit del grup el Voltregà Stern Motor suma la seva primera victòria en golejar per 15-0 el Noisy Le Grand francès. Al descans ja tenia un 10-0 al seu favor.

En el grup B el Generali Palau derrota per 5-1 el Coutras francès i consolida el seu lideratge les vallesanes han guanyat els tres partits que han disputat i estan molt aprop de classificar-se per la final a quatre. Al descans el Palau Ja guanyava per 3-1. En l’altre partit del grup el Telecable Gijón no té cap problema per vèncer el Merinhac francès per 9-1.