Lliga Europea

El Manlleu guanya el Benfica i és líder en la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Voltregà i el Palau golegen en aquesta tercera jornada

Els tres equips catalans que disputen la lliga europea femenina van guanyar en aquesta tercera jornada. El Manlleu Magic Studio va derrotar per 4-1 el Benfica en el partit més interessant del grup A, i amb aquesta victòria se situa líder, davant de les portugueses. L’enfrontament va ser intens i les osonenques van dominar més. En el descans ja guanyaven per 3-0. Anna Casarramona va fer dos gols, i Nara López i Maria Díez en van marcar un. En l’altre partit del grup el Voltregà Stern Motor va sumar la primera victòria al golejar per 15-0 el Noisy Le Grand francès. Al descans ja tenia un 10-0 favorable, contra un equip que encara no ha puntuat. En la propera jornada, el 25 de gener de l’any vinent, es jugarà el derbi català i osonenc del grup A a la pista del Manlleu.

En el grup B el Generali Palau va consolidar la primera posició en derrotar clarament el Coutras francès per 5-1. Les vallesanes van dominar des de l’inici i van arribar al descans amb un 3-1 a favor seu. En la segona meitat el Palau va ampliar l’avantatge.

En la propera jornada visitaran la pista del Telecable Gijón, el segon del grup. El conjunt asturià no va tenir cap problema per vèncer el Merinhac francès per 9-1.