Lliga Europea

Assalt a Lisboa

Hoquei sobre patins. El Barça venç el Benfica i fa un gran pas endavant per ser campió del grup C

BENFICA 2 BARÇA 4

BENFICA:Pedro Henriques, Diogo Rafael, Nicolia, Gonçalo Pinto i Ordóñez -equip inicial-; Neves, Casanovas, Lamas i Adroher.BARÇA:Egurrola, Panadero, Bargalló, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Pascual, Álvarez, Roca i Alabart.GOLS:0-1 (9’) Pascual. 0-2 (17’) Rodrigues. 1-2 (24’) Ordóñez, de falta directa. 1-3 (31’) Álvarez, de falta directa. 2-3 (39’) Pinto. 2-4 (49’) Álvarez.ÀRBITRES:M. Galoppi i F. Ferrari. Blava a Pinto i a Pascual.FALTES:14 del Benfica i 16 del Barça.

El Barça va tornar a assaltar ahir el pavelló Da Luz del Benfica amb eficiència com ja havia fet en la seva última visita (2-4) i se situa líder del grup C de la lliga europea davant del conjunt portuguès. Només un daltabaix evitaria que accedís als quarts com a primer de grup. Pascual, Rodrigues, que no va celebrar el gol pel seu passat al Benfica, i Álvarez (2) van fer estèrils els gols de l’exblaugrana Ordóñez i de Gonçalo Pinto en un partit prou entremaliat en un dels grans coliseus continentals. Aitor Egurrola, que va aturar una falta directa clau amb 2-3, va tornar a ser fonamental. Amb el 0-10 brutal aconseguit a Sarzana, que ahir es va enganxar els dits (3-3) contra el Herringen alemany, la classificació del Barça està pràcticament garantida.

D’entrada, 0-2

Pascual va avançar els blaugrana després d’una gran combinació amb Alabart i Rodrigues va clavar el segon amb una gran rematada. A les acaballes, Lucas Ordóñez va reduir distàncies de falta directa (1-2) –blava a Pascual–. Amb 0-2, Egurrola va aturar un penal llançat per Nicolía. En el segon temps. Álvarez va clavar l’1-3 de directa.

El Benfica, esperonat pel seu públic, va escurçar diferències amb un gol de Pinto. Roca va marcar en la directa corresponent a la desena dels locals però els àrbitres no van concedir el gol. Pinto va tenir la gran oportunitat d’empatar en una directa (49’) –15a blaugrana– però Egurrola va abaixar una vegada més la persiana. Amb els locals a la desesperada perquè el temps se’ls esmunyia, Álvarez, sol, va celebrar el 2-4 a dotze segons del final i va emmudir el pavelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)