Lliga Europea

Regust agredolç

Hoquei sobre patins. El Reus arriba a manar per 3-1 contra el campió d’Europa, però se li fa massa llarg el partit

REUS 3 SPORTING 3

REUS MIRÓ:Ballart, Tiago, Rodríguez, Salvat i Marc Julià –cinc inicial-, Del Río, Bancells, Carballeira i Nájera.SPORTING:Girão, Platero, Font, Gil i Caio –cinc–, Marín, Pérez, Pinto i Verona.GOLS:0-1 Gil (2’). 1-1 Julià (10’). 2-1 Del Río (13’). 3-1 Bancells (34’). 3-2 Font (45’). 3-3 Font (47’).ÀRBITRES:Fronte i Eccelsi (ITA). Blava als visitants Verona i Font.FALTES:11 del Reus i 6 de l’sporting.

El Reus Miró va marxar amb regust agredolç del Palau, ja que en els darrers instants va perdre l’oportunitat de liderar el grup A, quan l’Sporting va neutralitzar un 3-1 i va acabar esgarrapant un empat més que bo. Els roig-i-negres van ser capaços d’aixecar fins i tot un bon ensurt en forma de gol inicial de Pedrito Gil (2’). Però, ben subjectats per un Ballart impecable sota els pals, els homes de Jordi Garcia es van anar entonant de mica en mica mentre l’equip portuguès no podia demostrar la seva immensa qualitat. Així, Marc Julià va donar la primera alegria de la nit empatant amb molt de partit encara en l’horitzó (10’), però el jove Del Río va tornar a respondre a la confiança del seu tècnic i en una nit important va fer el 2-1. L’avantatge s’hauria pogut ampliar amb una falta directa que es disposava a llançar Marc Julià, però es va encantar i els àrbitres van donar la bola a l’Sporting. El Reus va eixamplar la diferència en el segon temps, quan Bancells va fer el 3-1. Malauradament, el partit es va fer massa llarg, ja que l’Sporting va pressionar de valent i Font va fer dos gols per al seu equip i va esgarrapar un empat final que permet al conjunt lusità continuar líder invicte del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)