OK Lliga

L’entrada del Barça-Liceo de diumenge, gratuïta

Hoquei sobre patins.

El Palau Blaugrana vol seguir sent un fortí en l’últim partit del Barça d’hoquei en el 2019, en què diumenge (12 h) es jugarà el lideratge de l’OK Lliga contra el Deportivo Liceo, l’únic equip que l’ha derrotat fins ara en la lliga. L’equip blaugrana agraeix el suport de la seva afició i com a regal a l’afició barcelonista, el clàssic serà amb entrada gratuïta.

Els nens i nenes que s’acostin al Palau Blaugrana, a més, podran fer cagar el tió culer de Barça Land amb estics dels jugadors del Barça, rebre regals i després entrar al Palau Blaugrana per veure un gran partit d’hoquei. L’activitat es podrà fer a partir de les 11 ho del matí del diumenge i fins a l’inici del partit.

Per accedir al Palau Blaugrana s’haurà de disposar d’invitació, que ja es pot recollir a les taquilles del FC Barcelona (amb un límit de sis invitacions per persona i fins a esgotar-ne les existències).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)