OK Lliga

El Reus comença la segona volta derrotant el Girona

Hoquei sobre patins. Els reusencs no sentencien el partit fins als últims deu minuts. Joan Salvat, amb dos gols, encamina el triomf

reus 3 girona 0

REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–, Del Río, Rafael, Carballeira, Nájera i Luka Hernández.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendés i Pujol –equip inicial–; Palacín, Oriol Garcia, Josep Hernández i Vidal.GOLS:1-0 (30’) Salvat. 2-0 (43’) Salvat. 3-0 (47’) Julià, de falta directa.ÀRBITRES:A. de la Hera i D. Cantos..FALTES:6 del Reus i 10 del Girona.

El Reus Deportiu va iniciar la segona volta de l’OK Lliga derrotant el Garatge Plana Girona en un partit que no va sentenciar fins als últims cinc minuts. La primera part no va ser brillant i la millor ocasió va ser un penal que Jaume Llaverola va aturar a Àlex Rodríguez a deu segons del descans.

En l’inici de la segona meitat, Joan Salvat va fer l’1-0 i tot seguit Càndid Ballart va aturar un penal a Gerard Pujol. El partit tenir més ritme i el mateix Joan Salvat va fer el 2-0 a set minuts del final. Una falta directa transformada per Marc Julià va sentenciar el partit.

La resta de la jornada

La catorzena jornada continua avui amb el Noia-Lloret (19.30 h), el Caldes-Taradell, el Palafrugell-Vic i el Calafell-Igualada (tots a les 20 h). Per demà queden el Barça-Liceo i el Lleida-Voltregà (12 h). El Lleida i Mauro Giuliani han arribat a un acord per rescindir el contracte i aquest serà el seu últim partit.