OK Lliga

El Noia continua en ratxa

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní encadenen la quarta victòria consecutiva contra un Lloret que encaixa la setena derrota seguida

NOIA 4 LLORET 0

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Zapater.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Xavier Pérez, Font, Lluís Grau, Farré i Muñoz.GOLS:1-0 (8’) Aragonès. 2-0 (20’) Llorca. 3-0 (30’) Costa. 4-0 (46’) Llorca, de falta directa.ÀRBITRES:À. Tavera i O. Pérez.FALTES:5 del Noia i 10 del Lloret.COMENTARI:El Noia Freixenet va guanyar el Lloret Vila Esportiva clarament per 4-0 i continua amb la seva bona ratxa de resultats a l’encadenar la seva quarta victòria de manera consecutiva en l’inici de la segona volta de l’OK Lliga. Els lloretencs per la seva part van perdre el seu setè partit seguit en la competició domèstica, no aixequen el cap i continuen en la darrera posició de la classificació. Els de Sant Sadurní van fer el seu partit i sense pressa però sense pausa es van anar imposant en el joc i en el marcador. Sergi Aragonès va anotar en el minut 8 i Sergi Llorca va marcar el 2-0 abans del descans. En la segona part Xavi Costa va ampliar el marcador fins el 3-0, i a quatre minuts del final i en transformar una falta directa Sergi Llorca va situar el definitiu 4-0 en el marcador.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)