OK Lliga

Es retroben amb la victòria

Hoquei patins

PALAFRUGELL 2 VIC 1

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Figa, Ramon, Ruiz i Canet –equip inicial–; Abeal, Aldrich, Gelmà i Palacín.CP VIC:Burgaya, Molas, Povedano, Carles Sánchez i Urbano –equip inicial–; Roger Font, Oller, Le Berre, Arnau Font i Masoliver.GOLS:0-1 (40’) Le Berre. 1-1 (43’) Figa. 2-1 (49’) Ramon.ÀRBITRES:I. González i M. Lapedriza. Blava a Figa.FALTES:9 del Palafrugell i 9 del Vic.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell es va retrobar amb la victòria després de set derrotes consecutives. Els empordanesos van remuntar un 0-1 en els darrers deu minuts, i un gol de Borja Ramon a un minut i mig del final els va donar el triomf.