OK Lliga

El Calafell remunta

Hoquei sobre patins. Dos gols molt seguits de Sergi Torner a quatre minuts del final capgiren el partit i derroten l’Igualada

CALAFELL 4 IGUALADA 3

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné –equip inicial–; Oriol Palau, Raventos, Àngel Rodríguez, Paris i Albert Marimón.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Méndez –equip inicial–; Aleix Marimón, Marc Palau, Yeste, Bars i Del Valle.GOLS:0-1 (10’) Tety Vives. 0-2 (11’) Mémdez. 1-2 (29’) Torné. 1-3 (29’) Tety Vives. 2-3 (41’) Àngel Rodríguez. 3-3 (46’) Torné. 4-3 (46’) Torné.ÀRBITRES:S. Mayor i J. Nicolas.FALTES:7 del Calafell i 8 de l’Igualada.COMENTARI:El Calafell Tot l’Any va capgirar un partit que perdia per 1-3 contra l’Igualada Rigat en l’inici de la segona meitat i continua fort al seu pavelló, on ha guanyat els darrers quatre partits que hi ha disputat. Dos gols en vint segons de diferència de Sergi Torné a quatre minuts del final van completar la remuntada, que va significar la derrota dels igualadins. El conjunt visitant es va avançar amb un 0-2 en la primera meitat amb gols de Tety Vives i Jordi Méndez, i en l’inici de la segona partit Tety Vives, que va fer dos gols, va situar el marcador amb un 1-3 a favor seu. Àngel Rodríguez va ajustar el partit a nou minuts del final, i Sergi Torné, que va marcar tres gols, ho va capgirar tot en els darrers minuts.