OK Lliga

Victòria del Lleida a casa

Hoquei sobre patins. Sempre va a davant en el marcador, però no s’assegura la victòria contra el Voltregà fins al darrer minut

LLEIDA LLISTA 4 VOLTREGÀ 2

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Oriol Vives, Andreu Tomàs i Joseph –equip inicial–; Giuliani, Duch, Palazón, Gefflot i Folguera.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart –equip inicial–; Ordeig, Gallifa, Armengol, Serra i Dalmau.GOLS:1-0 (17’) Palazón. 2-0 (19’) Palazón. 2-1 (19’) Gallifa. 3-1 (22’) Andreu Tomàs, de penal. 3-2 (38’) Molas. 4-2 (50’) Joseph.ÀRBITRES:A. Gómez i M. Lapedriza.FALTES:5 del Lleida i 6 del Voltregà.COMENTARI:El Lleida Llista va guanyar el Voltregà Stern Motor en l’inici de la segona volta de l’OK Lliga, però no es va assegurar la victòria fins al final del partit. Els lleidatans van haver de lluitar per tallar la ratxa dels osonencs, que feia quatre partits que no perdien i estaven just al seu darrere en la classificació. Dos gols de Marc Palazón van donar avantatge als locals en la primera meitat, però tot seguit Pol Gallifa va retallar diferències en el refús d’un penal. Es va arribar al descans amb un 3-1 després d’un gol d’Andreu Tomàs de penal. En la segona meitat el partit es va tornar a ajustar amb el segon gol dels osonencs, el 3-2 de Molas. No va ser fins al darrer minut en què Àlex Joseph va marcar el 4-2 i va assegurar el triomf dels lleidatans.