OK Lliga

Varias tanca un cicle de cinc anys com a tècnic del Noia

Hoquei sobre patins. L’entrenador sadurninenc diu que li cal recuperar forces i un nou repte i que fins al final de la temporada buscaran el millor resultat en les tres competicions en joc

Pere Varias i el Noia Freixenet van anunciar el passat cap de setmana que el tècnic sadurninenc no continuarà com a entrenador del primer equip la temporada vinent. Després de cinc anys dirigint l’equip, Pere Varias ha decidit que ha arribat al final d’una etapa: “Crec que s’acaba un cicle, però tant de bo en un futur pogués tornar a participar en un cicle en el Noia.” L’entrenador explica que en aquest temps s’ha buidat i que li cal nous reptes i renovar les seves il·lusions per tornar-se a omplir. “La semiprofessionalitat del Noia, combinada amb la meva feina, és fa difícil de compaginar en aquest nivell de mirar de mantenir l’equip en les places capdavanteres”, explica.

Recarregar piles

Pere Varias no amaga que li agradaria poder entrenar un dels grans clubs europeus, com a molts altres entrenadors. “Evidentment, m’agradaria fer el pas a un club professional, el que tinc clar es que em cal fer un canvi.” L’entrenador sadurninenc no descarta continuar entrenant la temporada vinent, però la seva idea seria recarregar les piles i, si no entrena la temporada vinent, ja ho farà la següent. Pere Varias afirma que no té cap destinació lligada amb vista a la temporada vinent i que no se’n va per això. El tècnic explica que té molt bona relació amb el president del Noia, Ferran Andreu –van ser companys d’equip quan eren jugadors–, i que sempre ha pogut treballar amb comoditat, tot i estar en l’equip del seu poble, que sempre és més difícil. Pere Varias diu que el president va mirar convèncer-lo perquè continués, però creu que el Noia necessita: “Un canvi de rumb, que entri aire fresc, un nou entrenador amb altres idees i que renovi les il·lusions, no només del club si no també dels jugadors.” Considera que la seva sortida i l’arribada d’un nou tècnic anirà bé al Noia, que podrà continuar creixent.

De les cinc temporades que ha estat dirigint el Noia, Pere Varias és contundent quan diu que el seu millor record i el que l’ha deixat més satisfet ha estat portar l’equip a disputar la lliga europea. El tècnic reconeix que al final de la seva tercera temporada va pensar que seria un bon moment per plegar i tancar un cicle, però el club li va proposar de continuar i va decidir de fer-ho perquè li feia molta il·lusió entrenar el Noia a la màxima competició europea de clubs, i ho ha pogut fer dues temporades.

Els últims reptes

D’aquí al final de la temporada el Noia i Pere Varias afronten reptes importants en les tres competicions. En la lliga europea van primers de grups i ho tenen ben encaminat per tornar a jugar els quarts de final, i el tècnic diu que tenen esperances de fer-ho com a primers de grup. En l’OK Lliga l’objectiu és acabar la fase regular en el tercer lloc que ocupen ara, i després ja vindrà el play-off. Pel que fa a la copa, Pere Varias creu que el Noia està capacitat per guanyar qualsevol equip a un partit, com la resta d’equips classificats, i afirma que l’afrontaran “amb tota la il·lusió del mon de poder aconseguir, perquè no, aixecar la copa aquest any”.

EL SEU CLUB

“En el Noia m’he sentit com a casa i considero que és part de casa meva”

S’HA BUIDAT

“Em cal nous reptes que m’il·lusionin i que em puguin tornar a omplir”

EL MILLOR RECORD

“Del que estic més satisfet és d’haver tornat el Noia a la lliga europea”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)