Més hoquei

Títol solidari per al Vilanova

Hoquei sobre patins. El torneig benèfic Serveis Mèdics Penedès aplega sis equips i destina la recaptació a la Fundació Pasqual Maragall

El Vilanova va guanyar el I Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès, que va organitzar el Noia Freixenet i que va destinar la recaptació a la Fundació Pasqual Maragall. Va vèncer el Noia –2-2 i triomf en les directes– en la final d’un torneig de partits de 25 minuts. En la primera fase, el Vilanova va empatar amb el Calafell (1-1) i amb el combinat Serveis Mèdics (3-3), però va resoldre el desempat a favor seu. El Calafell i el combinat també van fer taules (2-2). En el segon grup, el Noia va derrotar el Vendrell (2-0) i el Vilafranca (3-1), que havia empatat amb el Vendrell (1-1). El combinat SMP el van formar jugadors del Penedès que disputen diverses lligues, amb la presència destacada de dues figures: Jordi Bargalló (Oliveirense) i Pedro Gil, campió de la lliga europea amb l’Sporting. La segona edició es jugarà a Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)