OK Lliga

El Girona planta cara, però és golejat

Hoquei sobre patins. El Barça es distancia en els darrers dotze minuts i se situa líder en solitari

GIRONA 0 BARÇA 4

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Mendes, Oriol Garcia i Pujol –equip inicial–; Gurri, Palacín, Hernández, David Carles i Coll.BARÇA:Sergi Fernández, Álvarez, Panadero, Alabart i Nunes –equip inicial–, Pascual, Pau Bargalló, Roca, João Rodrigues i Egurrola.GOLS:0-1 (13’) Pau Bargalló. 0-2 (38’) Nunes. 0-3 (38’) Alabart. 0-4 (41’) Pascual, de penal.ÀRBITRES:S. Mayor i E. Ribas. Van mostrar targeta blava a Pascual, del Barça.FALTES:9 del Girona i 8 del Barça.

El Garatge Plana Girona va plantar cara al Barça i va aguantar dins del partit fins als darrers dotze minuts, en què els blaugrana van marcar dos gols en mig minut i es van distanciar en el marcador. El Barça va aprofitar l’ensopegada a casa del Liceo contra el Noia i amb la seva victòria es va situar com a líder en solitari.

La primera meitat va ser força anivellada i els blaugrana només es van poder avançar amb un gol de Pau Bargalló. Els gironins van disposar d’algunes ocasions, però no en van poder materialitzar en gol.

En la segona meitat el Girona va tenir la seva millor ocasió, amb una falta directa en el minut 33 per la targeta blava a Matías Pascual. No la va poder transformar, ni tampoc va aprofitar els dos minuts en què va jugar amb un home de més. En el minut 38 els blaugrana van decidir el partit. Hélder Nunes va marcar el 0-2 i, mig minut després, Ignacio Alabart va fer el tercer gol. La superioritat blaugrana en aquests darrers minuts del partit es va fer més clara, i a nou minuts de la fi Matías Pascual va arrodonir la victòria en marcar de penal el 0-4.