OK Lliga

El Lloret torna a sumar punts

Hoquei sobre patins. Empata contra el Palafrugell en un derbi de les comarques gironines molt disputat, emocionant i amb alternatives en el marcador

LLORET 2 PALAFRUGELL 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Noguero, Xavier Pérez, Gómez, Farré i Muñoz.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Figa, Borja Ramón, Ruiz i Canet –equip inicial–; Abeal, Ferran Garcia, Marcel Martínez, Aldrich i Palacín.GOLS:0-1 (29’) Figa, de penal. 1-1 (32’) Àlex Grau. 2-1 (39’) Gómez, de falta directa. 2-2 (43’) Canet.ÀRBITRES:M. Díaz i I. Galán. Van mostrar targeta blava a Aguirre, del Lloret, i a Abeal, del Palafrugell.FALTES:7 del Lloret i 7 del Palafrugell.

El Lloret Vila Esportiva va tornar a sumar punts en l’OK Lliga i ho va aconseguir gràcies a l’empat contra el Corredor Mató Palafrugell en el derbi de les comarques gironines. Els lloretencs havien encadenat set derrotes de manera consecutiva, quatre de les quals al seu pavelló. El Palafrugell va encadenar la segona jornada puntuant. Els visitants es van avançar en el marcador però els lloretencs van saber capgirar el partit. Quan faltaven set minuts per a la fi els visitants van empatar i el 2-2 ja va ser definitiu.

En la primera meitat els dos equips no van aconseguir superar la defensa i el porter rival, tot i que van disposar d’algunes ocasions i es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

En els primers minuts de la segona meitat Moisès Aguirre va veure la targeta blava i Marc Figa va transformar el penal i els visitants es van avançar en el marcador. Tres minuts després els lloretencs van empatar gràcies a una rematada a l’àrea d’Àlex Grau. Els lloretencs van disposar d’una falta directa sis minuts després per la targeta blava a Mikel Abeal, que no van aprofitar, però un minut després Marc Gómez en va transformar una altra en el 2-1. Els visitants van buscar tornar a anivellar el marcador i ho van aconseguir amb una rematada des del costat del pal de Sergi Canet set minuts abans del final (2-2). En els últims minuts hi va haver ocasions però el resultat no va variar.

SET DERROTES

Els lloretencs feia set jornades que no puntuaven en l’OK Lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)