OK Lliga

El Calafell segueix amb l’idil·li en el Joan Ortoll

Hoquei patins. El conjunt de Ferran López hi ha guanyat els cinc partits jugats

CALAFELL 6 LLORET 1

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Torné -inicial-; Rodríguez, Palau, París i Munné.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Plaza, À. Grau i Aguirre -equip inicial-; Ll. Grau, Farré, Font i Pérez.GOLS:1-0 (12’) Pellizzari. 2-0 (36’) Rodríguez. 3-0 (36’) Xaus, de falta directa. 4-0 (41’) Rodríguez. 5-0 (47’) Torné. 5-1 (48’) À. Grau. 6_1 (49’) Munné.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Godia. Blava a lluís Grau.FALTES:6 del Calafell i 5 del Lloret.

El Calafell continua inexpugnable des que va tornar al remodelat Joan Ortoll amb 5/5. El conjunt selvatà, el cuer, va plantar cara en al primera part. L’únic gol el va fer Guido Pellizzari en el minut 12 amb un tret creuat molt potent. A 1:18 del descans, El Lloret va disposar d’un penal però Martí Serra va aturar el tret de Gómez. El valuós Àngel Rodríguez va fer el 2-0 rematant un rebuig de Serra a un tret de Xaus. Magistral en la directa arran d’una blava a Lluís Grau, Xaus va sentenciar el partit a favor dels penedesencs (3-0), que van fer el 4-0 en una badada visitant.