OK Lliga

Un empat molt valuós

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona ha de treballar i lluitar molt per sumar un punt a la pista del Noia, fina ara tercer

NOIA 1 GIRONA 1

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Nadal.GARTAGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Garcia –equip inicial–; Palacín, Pujol, Hernández, Carles i Coll.GOLS:0-1 (18’) Pujol. 1-1 (30’) Manrubia.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. López. Van mostrar targeta blava a Esteller, Palacín i Llaverola.FALTES:17 del Noia i 15 del Girona.

El Garatge Plana Girona va sumar un punt molt valuós a la pista del Noia Freixenet, fins ara el tercer classificat de l’OK Lliga. Els gironins van haver de treballar i lluitar molt per empatar i tornar a puntuar, trencant els dos partits consecutius amb derrotes i sense marcar cap gol. El Girona va posar fi a una ratxa de cinc victòries consecutives en la lliga dels de Sant Sadurní.

Els gironins es van avançar amb un gol de Gerard Pujol en el minut 18 i, després, van haver d’estar molt atents en defensa. Els seus dos porters –Jaume Llaverola va veure una targeta blava i va sortir Marçal Coll– van tenir una bona actuació. Els de Sant Sadurní van dominar més i van empatar en el minut 30 amb un gol de Pol Manrubia. Els locals van disposar de tres penals i dues faltes directes, però no van poder superar els porters gironins.