el9cers

El Girona perd i cau en els vuitens de l’Europa Cup

Hoquei sobre patins. Els gironins havien anivellat l’eliminatòria abans del descans

FOLLONICA 6 GIRONA 4

FOLLONICA:Manichetti, Cancela, Davide Banini, Federico Pagnini i Marco Pagnini –inicial–; Cabella, Francesco Banini, Rodríguez, Paghi i Irace.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Pujol i David Carles –inicial–; Palacín, Oriol Garcia, Hernández i Coll.GOLS:1-0 (5’) Davide Banini. 1-1 (10’) David Carles (p.). 2-1 (16’) Cancela. 2-2 (20’) Mangas. 2-3 (24’) Pujol (f.d.). 3-3 (30’) Marco Pagnini. 4-3 (34’) Cancela. 4-4 (47’) Mangas. 5-4 (48’) Francesco Banini (p.). 6-4 (50’) Cancela (f.d.).ÀRBITRES:R. Leao i M. Guilherme (Portugal). Targeta blava a Federico Pagnini i David Carles.FALTES:6 del Follonica i 10 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va fer un gran partit a la pista del Follonica en la tornada dels vuitens de final de l’Europa Cup però va tornar a perdre i va quedar eliminat. En l’anada jugada a Girona va perdre per 0-1 i amb aquesta derrota a Itàlia va cedir per un global de 7-4. Els gironins van lluitar en tot moment per la classificació i van arribar al descans amb un 2-3 a favor seu que igualava l’eliminatòria. En la segona part els italians es van tornar a posar al davant, però es va arribar als darrers tres minuts amb un 4-4 i ocasions gironines per forçar la pròrroga. Un gol de penal i un altre de falta directa van donar el triomf als locals.