el9cers

El Voltregà, l’Igualada i el Caldes passen als quarts

Europa Cup. El Lleida i el Girona cauen eliminats en els vuitens de final

El Voltregà Stern Motor, l’Igualada Rigat i el Caldes Recam Làser es van classificar per als quarts de final de l’Europa Cup. Hi haurà derbi català entre els calderins i els osonencs, mentre que l’Igualada s’enfrontarà amb el Benfica de Portugal. El Garatge Plana Girona i el Lleida llista van ser eliminats.

El Voltregà va tornar a derrotar el Wolfurt austríac per un clar 2-7 i es va classificar per un global de 3-13. El seu rival en els quarts de final serà el Caldes, que va empatar (2-2) a la pista de La Vendéenne francès i es va classificar per un global de 6-3. L’Igualada va necessitar els llançaments de penal per eliminar l’Scandiano italià. Els igualadins van guanyar per 7-6 i van empatar l’eliminatòria, 10-10. En els penals es va imposar per 3-2 amb un gol final de Jordi Méndez i una aturada d’Elagi Deitg. El seu rival serà el Benfica, que va empatar a Lleida (2-2) i va eliminar els lleidatans per un global de 7-3.

El Garatge Plana Girona va fer un bon partit a la pista del Follonica italià però va caure per 6-4 i va quedar eliminat per un global de 7-4. Els gironins van arribar a anivellar l’eliminatòria en el descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)