OK Lliga

El Lloret la fa grossa

Hoquei sobre patins. El conjunt selvatà, el cuer, sorprèn l’Igualada a les Comes i obté el segon triomf del curs en l’OK Lliga

IGUALada 0 LLORET 3

IGUALADA RIGAT:Deitg, Marimon, Palau, Baliu i Méndez -equip inicial-; Pla, Yeste, Vives i Bars.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Farré, Plaza i Àlex Grau -equip inicial-; Aguirre, Noguero, Pérez i Font.GOLS:0-1 (27’) À. Grau. 0-2 (38’) Gómez. 0-3 (38’) Farré..ÀRBITRES:J. Gómez i J. Sánchez. Blava a Tety Vives.FALTES:6 de l’Igualada i 9 del Lloret.COMENTARI:L’Igualada Rigat va caure ahir inesperadament a les Comes contra el Lloret, el cuer, que va jugar el millor partit de la temporada i va donar la campanada de la jornada amb una gan eficiència en atac i una gran actuació del porter Ferran Serra, que va avorrir els davanters locals, És la sisena derrota del conjunt de Cesc Linares aquest curs i la tercera a casa. El conjunt d’Oriol Perarnau, per la seva banda, suma el segon triomf del curs –tots dos a fora– i s’acosta a la zona de permanència tot i que continua cuer. El Lloret va desaprofitar un penal llançat per Plaza (17’) i una falta directa –blava a Vives– llançada per Gómez (20), però es va avançar (0-1) mitjançant Àlex Grau. Gómez va fer el 0-2 i Farré va clavar el 0-3 davant la incredulitat del conjunt local, que fins ara ha estat l’equip revelació de la lliga però que ahir es va veure impotent per foradar la porteria contrària.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)