OK Lliga

El Liceo deixa el Lleida Llista amb la mel a la boca

OK Lliga. El conjunt de Folguera tracta d’igual a igual el Liceo i s’avança dos cops, però el gol del seu exjugador Di Benedetto el deixa sense punts

LLEIDA 3 LICEO 4

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Joseph -equip inicial-, Palazón, Gefflot, Folguera i Duch.DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Torres, Marc Grau, Ciocale i Platero -equip inicial-; Bruno di Benedetto, Brige, Oruste i Roberto di Benedetto.GOLS:1-0 (1’) Andreu Tomàs. 2-0 (23’) Joseph. 2-1 (30’) Torres. 2-2 (37’) M. Grau. 3-2 (42’) Vives. 3-3 (44’) M. Grau. 3-4 (45’) Bruno di Benedetto.ÀRBITRE:I. González i A. Gómez.FALTES:11 del Lleida Llista i 9 del Deportivo Liceo.

Un gol de l’exjugador del Lleida Llista Bruno di Benedetto va desfer les il·lusions del Lleida Llista, que va plantar cara de valent al Deportivo Liceo però que va acabar sense puntuar. Els d’Albert Folguera es van avançar amb un gol matiner d’Andreu Tomàs i un altre a les acaballes del primer temps d’Àlex Joseph (2-0).

Com era previsible, el Liceo va reaccionar amb contundència i va empatar. Els locals no es van deixar intimidar i van fer el 3-2 amb un gol de falta directa d’Andreu Tomàs en la desena falta de l’equip visitant. Però Marc Grau i Bruno di Benedetto van aigualir la festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)