OK Lliga

Premi al més ambiciós

Hoquei sobre patins. El Girona posa setge a la porteria del Palafrugell en la segona part i s’endú merescudament el derbi gironí

GIRONA 3 PALAFRUGELL 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Garcia, Pujol –cinc inicial–, Aniol Mangas, Pau Palacín, Hernández, Cares i Coll.MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Ramon, Canet –cinc inicial–, Ferran Garcia, Martínez, Aldrich, Ruiz i Joel Palacín..GOLS:0-1 (15’) Ferran Garcia. 1-1 (39’) Aniol Mangas. 2-1 (42’) Humberto Mendes. 2-2 (43’) Ferran Garcia, de falta directa. 3-2 (45’) Pep Hernández.ÀRBITRES:Gómez i Calonge.FALTES:7-9.

El Girona es va endur el derbi contra el Palafrugell en un partit en què el setge de l’equip local en la segona part va fer caure finalment l’entremat defensiu del Palafrugell, que va jugar bé les seves cartes en la primera part i en els primers minuts de la segona, tancant-se al darrere per defensar el solitari gol de Ferran Garcia.

A mesura que van passar els minuts en el segon temps la pressió del Girona va anar provocant ocasió rere ocasió. Luzón en va salvar unes quantes, però Mangas i Humberto, en pocs minuts, van fer el més difícil, capgirar el resultat. El Palafrugell va reaccionar i Ramon va forçar en una acció individual una falta directa que Garcia –18 gols a la lliga– no va perdonar. El Girona, amb tot, no va defallir i va mantenir el seu esperit combatiu i ofensiu i Pep Hernández va decidir en un gran xut encreuat.