OK Lliga

El Lloret ho té a tocar

Hoquei patins

Lloret 4 LLEIDA 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Farré, Plaza, Grau –cinc inicial–, Noguero, Pérez, Grau, Aguirre i Muñoz.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Andreu Tomàs, Joseph de Rueda, Duch –cinc inicial–, Palazon, Gefflort, Sergi Folguera i Gerard Folguera.GOLS:0-1 (7’) Andreu Tomàs, de penal. 1-1 (26’) Aguirre. 1-2 (34’) Joseph de Rueda. 2-2 (36’) Gómez. 3-2 (37’) Gómez. 4-2 (39’) Gómez. 4-3 (42’) Joseph de Rueda. 4-4 (49’) Joseph de Rueda.ÀRBITRES:Valverde i Pico.FALTES:6-8.COMENTARI:Després de la victòria a la pista de l’Igualada el Lloret va quedar-se a les portes d’un altre meritori triomf, aquesta vegada contra el Lleida, que va igualar el partit a un minut del final després d’una segona part boja en què Gómez i Joseph de Rueda van fer tres gols cadascun.