OK Lliga

L’Igualada surt golejat de la pista del Liceo

Hoquei patins. Els igualadins encaixen sis gols en els darrers deu minuts

LICEO 9 IGUALADA 0

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bridge, Torres, Marc Grau i Platero –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Oruste, Ciocale, Roberto di Benedetto i Martín Rodríguez.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Bars i Méndez –equip inicial–; Palau, Yeste, Tety Vives i Del Valle.GOLS:1-0 (5’) Torres, de penal. 2-0 (17’) Bruno di Benedetto. 3-0 (27’) Marc Grau. 4-0 (40’) Oruste. 5-0 (41’) Bruno di Benedetto. 6-0 (43’) Oruste, de falta directa. 7-0 (48’) Bridge. 8-0 (49’) Marc Grau. 9-0 (49’) Torres.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Pérez. Targeta blava a Baliu.FALTES:8 del Liceo i 8 de l’Igualada.COMENTARI:L’Igualada Rigat no va poder fer res contra el Liceo i va ser golejat. Després d’un 2-0 al descans, va encaixar sis gols en els darrers deu minuts.