OK Lliga

El Reus torna a guanyar

Hoquei sobre patins. S’imposa a la pista d’un Palafrugell molt lluitador

PALAFRUGELL 4 REUS 6

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Ramon i Canet –inicial–; Ferran Garcia, Marcel Martínez, Aldrich, Ruiz i Palacín.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Rodríguez i Nájera –inicial–; Del Río, Rafael, Julià, Carballeira i Fernández.GOLS:1-0 (2’) Canet. 1-1 (10’) Rodríguez. 1-2 (11’) Rodríguez (p.). 1-3 (12’) Rafael. 1-4 (37’) Rodríguez (p.). 1-5 (39’) Julià. 1-6 (39’) Nájera. 2-6 (43’) Figa. 3-6 (45’) Ferran Garcia (f.d.). 4-6 (50’) Canet.ÀRBITRES:I. González i D. Cantos. Blava a Figa, Ferran Garcia i Rafael.FALTES:11 Palafrugell i 15 Reus.

El Reus Deportiu es va retrobar amb la victòria després de dues jornades sense fer-ho i es va imposar per 4-6 a la pista del Palafrugell. Els empordanesos es van avançar, però l’encert d’Àlex Rodríguez va capgirar el partit i es va arribar al descans amb un 1-3. En la segona meitat els visitants es van avançar fins a l’1-6 amb accions protestades pels locals. El Palafrugell va continuar lluitant i va reduir el desavantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)