OK Lliga

El Girona guanya un derbi ajustat en el tram final

Hoquei sobre patins. El Lloret es va situar amb un 2-1 en l’inici de la segona meitat i va tenir ocasions per ampliar l’avantatge

LLORET 3 GIRONA 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Farré, Plaza i Àlex Grau –equip inicial–; Noguero, Xavier Pérez, Font, Lluís Grau i Muñoz.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Oriol Garcia –equip inicial–, Palacín, Pujol, Hernández, Carles i Coll.GOLS:0-1 (13’) Pujol. 1-1 (20’) Plaza. 2-1 (29’) Lluís Grau. 2-2 (37’) Hernández. 2-3 (48’) Hernández. 2-4 (48’) Gurri. 3-4 (50’) Plaza.ÀRBITRES:A. Tavera i G. Gorina.FALTES:11 del Lloret i 14 del Girona.

El Garatge Plana Girona va guanyar el derbi de les comarques gironines a la pista del Lloret Vila Esportiva per només un gol de diferència (3-4). L’enfrontament va ser molt ajustat amb els dos equips buscant els tres punts i no es va decidir fins al tram final en què els gironins van fer dos gols en vint segons. Els lloretencs, que tenien la baixa per sanció de Moi Aguirre, no es van rendir i van intentar la proesa, però només van poder ajustar una mica el marcador.

El Girona es va avançar en el marcador amb un gol de Gerard Pujol i abans del descans David Plaza va empatar (1-1). En l’inici de la segona meitat Lluís Grau va posar a davant el seu equip (2-1) i després els lloretencs van tenir una falta directa i un penal per ampliar el marcador. No ho van aconseguir i a tretze minuts del final Josep Hernández va empatar. Els dos equips van tenir ocasions i es va arribar als darrers tres minuts del partit on es va acabar de decidir tot. El Girona va desaprofitar una falta directa, però tot seguit Josep Hernández va anotar el 2-3. Vint segons després Xavier Gurri va marcar el 2-4 a dos minuts del final, i semblava que tot estava decidit. El Lloret va continuar anant a l’atac i buscant el gol i David Plaza va fer el 3-4 a deu segons del final, i tot i que el Girona havia de fer la sacada i tenia la bola, va treure el porter i va posar cinc jugadors de pista per intentar fer el gol de l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)