OK Lliga

El Reus, quart

Hoquei sobre patins. Derrota l’Igualada i l’avança en la classificació de l’OK Lliga

REUS 3 IGUALADA 2

REUS MIRÓ:Ballart, Salvat, Tiago, Rodríguez i Carballeira -equip inicial-; Bancells, Del Río, Julià i Nájera.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Vives i Méndez -equip inicial-; Bars, Palau, Yeste i Marimon.GOLS:1-0 (21’) Bancells. 2-0 (27’) Julià. 2-1 (31’) Ménmdez. 2-2 (36’) Marimon. 3-2 (45’) Rodríguez, de penal.ÀRBITRES:R. Fernández i J. Sánchez. Blava a Baliu i a Méndez.FALTES:14 del Reus i 8 de l’Igualada.

El Reus Miró va vèncer ahir l’Igualada Rigat, l’avança i recupera la quarta plaça de l’OK Lliga. Una bona bola interior d’Àlex Rodríguez en superioritat numèrica per una blava a Baliu va permetre a Bancells marcar l’1-0 i obrir per fi la llauna malgrat l’encert de Deitg, que havia aturat un penal al mateix Rodríguez (16’). Julià, amb un gran tret exterior, va fer el 2-0. Méndez va fallar una directa però va fer un golàs de mitja volta (2-1). El jove Marimon va empatar però Rodríguez, de penal, va segellar el triomf local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)