OK Lliga

Incertesa pel futur de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Està aturada i els tècnics volen mantenir els jugadors actius i amb el cap clar

L’OK Lliga es va suspendre cautelarment per la crisi del coronavirus fins al 3 d’abril, però ara el confinament a casa per l’estat d’alarma ja supera aquesta data i tothom està a l’expectativa de què passarà amb la competició. Els entrenadors dels equips de l’OK Lliga tenen la incertesa de com i quan continuarà la lliga, però mantenen el contacte amb els jugadors pràcticament cada dia. Volen que estiguin actius físicament, que facin diferents exercicis, i sobretot que tinguin el cap clar en aquests complicats moments de confinament a casa. En el moment de l’aturada faltava un partit per acabar la fase regular de l’OK Lliga, i després s’havien de disputar tots els play-offs, de descens i pel títol, que eren la novetat de la temporada.

Activitats mentals

L’entrenador del Reus Deportiu, Jordi Garcia, explica: “Intentem estar en contacte amb els jugadors, i que facin activitat física i sobretot activitats mentals.” Diu que els han passat una planificació de treball físic i també nutricional. El tècnic reusenc comenta que està preocupat perquè no saben si tornaran a competir: “Cada dia que passa veig més difícil acabar la lliga, no veig dates. Primer de tot és la salut.” El portuguès Tiago Rafael s’ha quedat a Catalunya, però Pablo Nájera va marxar a Madrid i Pablo del Río a la Corunya perquè si s’haguessin quedat estaven sols, sense la família.

Ramon Benito, l’entrenador del Garatge Plana Girona, explica que està en contacte amb els jugadors i que els passa vídeos d’ell fent diferents exercicis i els “pica” una mica a veure si ells ho poden superar. “Intento motivar els jugadors. Tant per combatre l’avorriment com perquè estiguin actius per al que pugui passar”, comenta Ramon Benito. El tècnic maresmenc del conjunt gironí explica que van passant rutines físiques als jugadors, tot i que “el nostre esport són els estics, els patins i la pilota, que és el que pràcticament nosaltres no podem tocar”, afirma. El tècnic del Girona creu que la lliga es mirarà d’acabar, tot i que no veu que es puguin fer tots els play-offs que estaven previstos. “Seria una llàstima que no es finalitzés la temporada d’alguna manera”, diu.

L’entrenador del Corredor Mató Palafrugell, Xavier Garcia, treballa d’administratiu a l’hospital de Palamós i comenta que aquests dies està completament dedicat a la seva feina: “No puc destinar temps a l’hoquei ara. Em sap greu, però vaig una mica escopetejat. L’hoquei el tinc apartat del meu cap actualment.”

L’ERTO del Reus afecta el primer equip

L’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) del Reus Deportiu afectarà els jugadors i tècnics del primer equip. L’entitat completarà el sou dels treballadors d’aquest mes de març. El Liceo també ha fet un ERTO, mentre que el Noia pensa en opcions menys dràstiques i el Barça negocia una rebaixa de sou dels equips professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)