OK Lliga

El Reus creu que el més sensat és declarar nul·la l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. L’entitat ha fet un comunicat en que diu que si es reinicia la competició s’han de donar garanties sanitàries, i que no vol jugar al juliol ni a porta tancada

El Reus Deportiu ha fet públic un comunicat en el que manifesta que creu que el més sensat seria declarar nul·la la competició d’aquesta temporada, l’OK Lliga i la copa. El club explica en un seguit de punts que només acceptarà reiniciar la competició si hi han les condicions de seguretat i sanitàries per no posar en risc a ningú. També diu que s’oposa a jugar més enllà del 30 de juny, data en que finalitzen els contractes dels jugadors, i que no te sentit jugar a porta tancada ja que els aficionats són una part imprescindible de l’espectacle. El Reus Deportiu també posa de manifest que després de més de sis setmanes de confinament és una temeritat tornar a jugar amb només quinze dies de preparació i que si es vol jugar a un ritme de dos o tres partits per setmana es posaria en perill la integritat física dels jugadors.

Per tot això l’entitat considera que es improbable que es pugui tornar a jugar aquesta temporada i com que no hi ha reglamentació que resolgui la situació, el més sensat seria declarar la competició nul·la. El Reus diu que s’ha de mirar al futur i pensar en la temporada 2020/21, i que veuria amb bons ulls una lliga amb 16 o 18 equips sense play-off per la propera campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)